Gå til sidens indhold

Tillidsrepræsentant i det private

Som tillidsvalgt, kontaktperson eller netværksperson på din arbejdsplads er du ofte bindeleddet mellem JA, dine kolleger og arbejdspladsen. Du kan også have en vigtig funktion i forbindelse med dine kollegernes løn- og ansættelsesforhold.

Hvad enten du fungerer som netværksperson, kontaktperson eller er tillidsvalgt på en privat arbejdsplads, udfører du et vigtigt arbejde. JA har brug for et tæt forbindelse til netop TR-netværket. Du fungerer også som mange medlemmers primære kontakt til JA.

JA arbejder for også at sikre overenskomster på det private arbejdsmarked, og i den sammenhæng er alle tillidsrepræsentanter og kontaktpersoner.

Er du tillidsvalgt på det private arbejdsmarked eller interesseret i opgaven, er du altid velkommen til at kontakte JAs sekretariat.

Opret en AC-klub

Et velfungerende AC-klubsamarbejde på de enkelte virksomheder har stor betydning i forhold til at kunne rekruttere og fastholde medlemmer i de enkelte organisationer. Nedenstående vejledning giver en række gode råd til, hvordan man etablerer AC-klubber, samt en vejledning og vedtægt for en AC-klub.

Vejledning om klubarbejdet

Vedtægt for AC-klub og vejledning

Mit JA