Gå til sidens indhold

Studiemedlemskab

Er du studerende inden for natur-, miljø- eller fødevareområdet, er JA foreningen for dig.

Studerende på campus

JA er dit faglige fællesskab, og JA er din fagforening.

JA inviterer alle nye studerende velkommen med et gratis medlemskab i det første studieår. Det er nyt for JA, og dermed matcher vi det tilbud, de studerende kan få i andre organisationer.

Igennem JAs fællesskab kan du være med i et netværk allerede som studerende, hvor medlemmerne skaber løsninger inden for fremtidens bioteknologiske processer og bæredygtige fødevareproduktion, inden for en sund urbanisering og inden for en styrket natur i det danske kulturlandskab. JA arbejder for, at de vigtigste samfundsdiskussioner om natur, miljø og fødevarer når ud til danskerne. Det er her, du kan møde folk med samme faglige interesser, som du selv har, og med det samme få ny viden og faglig dialog.

JA har en række fag- og interessespecifikke netværk, der arrangerer faglige, fagpolitiske og sociale ekskursioner og møder, og her er alle studerende medlemmer altid velkomne - også med nye ideer. I det hele taget er JA organiseret på en sådan måde, at du ved din aktivitet kan være med til at sætte dit præg på den faglige dagsorden. Hold dig ikke tilbage!

JA kan også fortælle dig om det arbejdsmarked, der venter, give dig tips om jobsøgning og CV-skrivning og rådgive dig om dine rettigheder, når du har et studierelevant job. Det kan fx være rådgivning om løn, opsigelse, ferieregler og indgåelse af en ansættelseskontrakt.

JA - fordi du fortjener det. Det handler om faglighed, netværk og nærvær. Velkommen!

Citat Jeg er medlem af JA, da det giver en masse fordele - spændende aktiviteter, kurser og information, der forbereder en til den 'virkelige verden' efter studierne. Ida, Naturforvaltningsstuderende
 • Kontingent for studerende

  Studerende medlemmer af JA: 108,00 kr. pr. kvartal.

  Internationale studerende: Tidsbegrænset medlemskab opkræves forud én gang årligt 432,00 kr. (36,00 kr. pr. måned).
  NB: Vær opmærksom på, at fagforeningskontingent er fradragsberettiget. 
 • Støtte fra JA til aktiviteter

  JA støtter efter skriftlig ansøgning studerendes aktiviteter, som JA vurderer, kan være til gavn for studentermedlemmerne.

  Hvad kan der ansøges til?
  Specielle arrangementer, der har en større gruppe af studentermedlemmer som målgruppe. Der gives primært støtte til arrangementer med et fagligt eller delvist fagligt indhold.

  Hvem kan ansøge?
  Studerende medlemmer af JA har mulighed for at søge om tilskud til aktiviteter (primært med JA fagligt og relevant indhold). Der kan være tale om større såvel som mindre arrangementer – økonomisk og deltagermæssigt. 

  Find retningslinjerne til studenteraktiviteter her.  

Mit JA