Privatansat

 Kontakt

3321 2800

 Velkommen

Som privatansat kan du både være ansat med eller uden overenskomst. Det er vigtigt at kende vilkårene, og JA er altid parat til at hjælpe dig med et overblik.

 Lønberegner

​JA har udviklet en lønberegner, som du kan supplere lønstatistikken med – har du testet den?

 JA arrangerer

Hen over året tilbyder JA og JAs netværk en lang række faglige og fagpolitiske arrangementer. Se den store vifte af tilbud.

 Også et netværk for dig

​​
Har du lyst til at være en del af et tæt socialt og fagligt netværk, hvor du kan blive inspireret og dele erfaringer, viden og kontakter?
 
 

 Få rådgivning

​Er du ved at forhandle en ansættelseskontrakt, som indeholder ansættelsesklausul(er), fx kunde- eller konkurrenceklausuler, så vær opmærksom på lovgivningen på området.

 • Yderligere oplysninger

   Få JA på besøg

  Hvis du og dine kollegaer er i tvivl om jeres ansættelsesvilkår, rettigheder eller pligter i forhold til arbejdsgiveren, så kontakt sekretariatet. I kan på den måde aftale en dag, hvor en konsulent fra JA kommer på besøg.

   

   Find din OK18

  Den 4. juni blev resultatet af urafstemningerne på akademikerområdet offentliggjort, og der blev stemt JA overalt. De tre nye overenskomster på statens, kommunernes og det regionale område er kun et klik væk.

   Lønstatistik 2018

  Det er vigtigt at vide, hvad du er værd - og JAs lønstatistik for privatansatte er et rigtig godt værktøj, når du skal forhandle løn.

  Den helt nye lønstatistik fra JA med tal fra lønnen i september 2018 viser en gennemsnitlig stigning i bruttolønnen på 4,2 pct. for privatansatte - for de medlemmer, der har svaret både i år og i 2017. Tallet dækker som vanligt over en betydelig variation i forhold til, hvor du er i karrieren.