Privatansat

 Kontakt

3321 2800

 Velkommen

Som privatansat kan du både være ansat med eller uden overenskomst. Det er vigtigt at kende vilkårene, og JA er altid parat til at hjælpe dig med et overblik.

 JA arrangerer

Hen over året tilbyder JA og JAs netværk en lang række faglige og fagpolitiske arrangementer. Se den store vifte af tilbud.

 Også et netværk for dig

​​
Har du lyst til at være en del af et tæt socialt og fagligt netværk, hvor du kan blive inspireret og dele erfaringer, viden og kontakter?
 
 

 Få rådgivning

​Er du ved at forhandle en ansættelseskontrakt, som indeholder ansættelsesklausul(er), fx kunde- eller konkurrenceklausuler, så vær opmærksom på seneste lovgivning om klausuler.

 Få JA på besøg

Hvis du og dine kollegaer er i tvivl om jeres ansættelsesvilkår, rettigheder eller pligter i forhold til arbejdsgiveren, så kontakt sekretariatet. I kan på den måde aftale en dag, hvor en konsulent fra JA kommer på besøg.

 

 OK17 og OK18

JA har forhandlet en ny overenskomst med Dansk Industri, og urafstemningen blandt områdets medlemmer gav et ja til resultatet.

OK18 på det offentlige område går meget snart i gang for alvor. Læs mere om, hvor i forløbet vi er nu.

 Vækstpiloter

​Akademikerne udgav forrige sommer en ny erhvervsstrategi ”Gør Danmark dygtigere” med 71 forslag til initiativer, der kan øge væksten ved at styrke virksomheder og iværksættere i Danmark frem mod 2025.

 Lønstatistik 2017

​Det er vigtigt at vide, hvad du er værd - og JAs lønstatistik for privatansatte er et rigtig godt værktøj, når du skal forhandle løn.

Dette års lønstatistik viser en gennemsnitlig bruttolønstigning på ca. 2,7 pct. for privatansatte medlemmer af JA, men tallet dækker over en betydelig variation.