Gå til sidens indhold

Privatlivspolitik

Her kan du læse om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

Alle oplysninger og informationer, der på en eller anden måde kan henføres til dig, er personoplysninger. For at vi kunne tilbyde dig medlemskab, en god hjemmeside, nyhedsbreve, kurser, rådgivning, jobs, osv., er det nødvendigt for os at behandle dine personoplysninger ved at indsamle, systematisere, opbevare, bruge, gemme, slette, overføre og videregive dine oplysninger.

De oplysninger, som vi behandler, har vi enten fået fra dig eller fra andre, vi kan have opsamlet dem, når du har besøgt vores hjemmeside eller i forbindelse med, at du har tilmeldt dig et arrangement eller kursus. JA er dataansvarlig for de oplysninger, som opsamles om medlemmer, andre parter og besøgende på vores hjemmeside.  Vi sørger for at behandling af personoplysninger sker i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning.

Vores kontaktoplysninger er:

JA
CVR-nr.: 1159 4603
Peter Bangs Vej 30
2000 Frederiksberg
Telefon: 3321 2800

Hvis JA fungerer som databehandler, vil vi foruden lovgivningen altid være underlagt en skriftlig databehandleraftale, der beskriver, hvordan vi beskytter persondata.

  • Hjemmesiden

    Når du besøger www.ja.dk, opsamler vi data om dig for at kunne lave statistik, optimere hjemmesiden, benytte huskefunktioner og målrette markedsføring.

    Vi behandler blandt andet følgende:

    • Din IP-adresse, som anvendes til statistiske formål og remarketing,
    • Dit operativsystem og browserversion, som anvendes til optimering af den fremtidige brugeroplevelse på hjemmesiden,
    • Dato og klokkeslæt for besøget på hjemmesiden, som udelukkende anvendes til statistiske formål,
    • Vi placerer cookies på din enhed, herunder tredjeparts-cookies. Se mere i vores cookiepolitik https://www.ja.dk/omja/sekretariat/Sider/cookies.aspx
    • Data videregives til tredjeparter som Google og Facebook for at få gennemført statistik eller målrette remarketing.
  • Nyhedsbreve og kurser

    Du modtager vores nyhedsbreve fordi, du er medlem, eller fordi du selv har tilmeldt dig nyhedsbrevene. Har du selv tilmeldt dig nyhedsbrevene herunder med tilbud om kurser og andet, behandler vi dine personoplysninger, idet vi opbevarer dine oplysninger. Formålet er blandt andet, at vi kan blive ved med at levere nyhedsbreve til dig.

    Har du tilmeldt dig kurser og arrangementer, er formålet at kunne kommunikere med dig og at sikre dig gode oplevelser, når du deltager. Derudover sørger for, at vi at tilpasse indhold og fremtidige arrangementer med henblik på vores markedsføring overfor dig.

    Vi gemmer følgende oplysninger:

    • Navn
    • Titel
    • Arbejdsplads
    • Adresse
    • Telefon
    • E-mail
    • Arrangementer, kurser, mv.
    • Typen af nyhedsbrev

    Vi anvender webbaserede tjenester som Mailchimp, Google, SurveyMonkey og Apsis til at udsende nyhedsbreve, håndtere tilmelding, gennemføre analyser, osv. Al data gemmes på servere inden for EU eller inden for Privacy Shield samarbejdet og videregives ikke til andre.

  • Rådgivning, modparter og andre parter

    Hvis du er medlem hos os, behandler vi dine personoplysninger som led i vores sagsbehandling. Da vi rådgiver vores medlemmer om sager, modtager vi også personoplysninger om andre end vores medlemmer.

    Nogle gange og efter en konkret vurdering, vurderer vi, at vi har tavshedspligt, at det er umuligt eller det vil kræve en uforholdsmæssig stor indsats for os at give besked til alle om vores behandling af personoplysninger. I de tilfælde kan du altid læse mere her om vores behandling af personoplysninger. Skulle du have nogen spørgsmål, kan du længere nede i politikken se, hvordan du tager kontakt til os.

  • Job

    Hvis du søger job hos JA, behandler vi de personoplysninger, som du selv har givet os eller oplysninger fra andre, som du har samtykket til, at vi må kontakte.

    Det gør vi for, at vi kan vurdere din ansøgning og dig. Vi gemme alle ansøgninger i en periode på op til seks måneder, sådan at vi kan være sikre på, at vi finder den rette kandidat til stillingen.

  • Sikkerhed

    De oplysninger, som du giver os, eller som vi får om dig fra andre, sørger vi for at opbevare sikkert og fortroligt.

    Rent teknisk sørger vi for altid at bruge databehandlere indenfor EU, som vi har sikret os har den samme sikkerhed omkring dine oplysninger, som vi har. Internt organisatorisk har vi fokus på at uddanne og undervise hinanden i at sørge for en høj datasikkerhed. Når det er hensigtsmæssigt, sørger vi for at kryptere, pseudonymisere eller anonymisere dine oplysninger. Vi vil til enhver tid sikre, at vi overholder den gældende persondatalovgivning.

  • Har du spørgsmål?

    Hvis du har nogle spørgsmål til vores behandling af dine personlige oplysninger, er du til enhver tid velkommen til at kontakte os på post@ja.dk.

    Du kan benytte samme mailadresse, hvis du vil have indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig, hvis du vil have rettet oplysninger om dig, som du ikke mener er korrekte, hvis du gerne vil have dine oplysninger slettet, eller hvis du vil trække et eller flere af dine samtykker tilbage.

    Du skal være opmærksom på, at vores behandling af visse af dine personoplysninger er nødvendige. Det betyder, at du enten ikke kan tilbagetage dit samtykket til vores behandling af dine oplysninger eller hvis du gør, så kan du ikke længere modtage vores nyhedsbrev, være medlem eller lignende.

    Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, så kan du klage til Datatilsynet, som du kan finde her: Borgergade 28, 1300 København K, tlf.: 33193200, eller via e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Mit JA