Karriereudvikling

 
Individuel coaching og karrierenavigation
- to tilbud fra JA
 
Hvornår har du sidst brugt tid på at overveje dine karrierevalg? På at gøre status over, hvad du har opnået af resultater i dit nuværende job? På at konkretisere, hvilke kernekompetencer du har lige nu? På at forstå dine netværk og hvordan de kan hjælpe dig med job og udvikling?
 
Når du skal forholde dig til din karriere, så har du en fordel som medlem af JA. Du kan som JAer blive plusmedlem af Karriere+navigation - og derved opnår du gratis de mulighedere og tilbud, som andre skal betale et abonnement for.
 
Karriere er ikke kun et spørgsmål om at stige i graderne, men endnu mere om at være bevidst om din værdi på arbejdspladsen og på arbejdsmarkedet.
 
På hjemmesiden Karriere+navigation kan du få ny inspiration, og JA og Dyrlægeforeningen har derfor valgt dette medlemstilbud, der blandt andet omfatter adgang til gratis karriereværktøjer, karrierehistorier fra mange forskellige brancher, boganmeldelser samt rabat på coaching, værktøjer med individuel tilbagemelding samt kurser og workshops.
  
For at få adgang til disse ydelser er det vigtigt, at du registrerer dig som medlem på den særlige tilmeldingsside på Karriere+navigation. Det er gratis for dig som medlem af JA og ganske uforpligtende. Husk ved oprettelsen at skrive, at din organisation er JA.
 

Sådan gør du:

  • Gå ind på hjemmesiden www.karrierenavigation.dk og klik på Bliv medlem. Herefter vælger du JA som din organisation.
  • Klik på linket Klik her og skriv kode og udfyld feltet med koden KAJA2019 og klik på Anvend
  • Nu skal du blot udfylde dine informationer med brugernavn, password, e-mail osv. Husk at sætte flueben i boksen Vilkår og betingelser og til sidst at klikke på den blå Tilmeld knap.
  • Du kan nu via Din medlemsside tilgå alle værktøjskasser og værktøjer.

Du kan få yderligere oplysninger hos karriere- og kompetencekonsulent Hanne Jensen i sekretariatet.


 
Kom videre med dit liv ...
 
JAs medlemmer tilbydes individuel coaching hos Copenhagen Coaching Center copenhagencoaching.dk til særpris via medlemskabet af JA. Alle priser er eksklusive moms og eventuel transport. Coaching kan også sagtens foregå andre steder end i København.

Individuel coaching tilbydes inden for bl.a. ledelse, karriere og stress. Coachingen forestås af veluddannede coaches med akademisk baggrund. Se oplysningerne om tilknyttede coaches mv. på copenhagencoaching.dk.
 
JAs medlemstilbud er også åbent for samarbejdspartnerne DDDs og DSLs medlemmer på samme vilkår.
 
Formålet med aftalen er at give medlemmerne et kvalitativt tilbud om coaching. Uanset om det er arbejdsgiveren eller den enkelte selv, der faktureres, så er det til medlemspris, hvis den coachede er medlem. Altså kan arbejdsgiveren nyde godt af rabataftalen ved at sende dig som medlem af JA, DDD eller DSL til arbejdsgiverbetalt coaching inden for eksempelvis karriere, ledelse eller stress.
 
Hvis du ønsker at gøre brug af tilbuddet, så kontakt direktør Andreas Bering, Copenhagen Coaching Center, Strandvejen 60, 5. sal, 2900 Hellerup.
Mail: ab@copenhagencoaching.dk Telefon: 40 14 92 92 
 
For at udløse særprisen skal du huske at oplyse, at du er medlem af JA (eller DDD eller DSL) samt navn, medlemsnummer eller CPR-nummer.
 
Ønsker du yderligere oplysninger eller har spørgsmål til tilbuddet, så kontakt karriere- og kompetencekonsulent Hanne Jensen i sekretariatet hj@ja.dk eller telefon 33 21 28 00.
 

 Kontakt JA

Hanne Jensen
Tlf.:
33212800
Sidst ændret: 07-06-2017