Inspiration og værktøjer til dig som er tillidsrepræsentant

 
 
 

 

Organisationens robusthed

Skal vi alle bare blive mere hårdføre for at klare mosten eller har virksomheden også et ansvar for at skabe robuste rammer?

Mød forfatter og foredragsholder Thomas Milsted til debuten på TR tirsdag.
JA og ADO inviterer i samarbejde med Ansatte Tandlægers Organisation, Dansk Magisterforening, Bibliotekarforbundet, Dansk Psykolog Forening og FAOD til fælles morgenmøde for tillidsrepræsentanter om robusthed.

Mental robusthed er blevet et buzz-ord, som i stigende grad dukker op på arbejdsmarkedet. Virksomheder efterspørger medarbejdere, der er robuste og kan klare et hårdt og stressende arbejdsliv uden at bukke under. Men, fokuseres der for meget og for ensidigt på den enkelte medarbejder? Morgenens oplæg handler om god daglig ledelse, ordentlige rammer og en sund kultur som stærkt fundament for medarbejderens individuelle robusthed.

Oplægsholder Thomas Milsted er foredragsholder og forfatter. Han er tidligere leder af Center for Stress og Trivsel og nu medlem af ”Stresstænketanken” og ”Tænketanken Lighed i Sundhed”, hvor han er med til at udvikle vejen hen mod mere trivsel for medarbejdere, ledere og danskere generelt.