Gå til sidens indhold

Valg til JAs repræsentantskab

I 2019 er der valg til JAs repræsentantskab. Bestyrelsen håber, at rigtig mange medlemmer vil benytte sig af chancen til at stille op og påvirke, hvordan JA skal udvikle sig.

JAs repræsentantskab er organisationens højeste myndighed, som beslutter de overordnede linjer og den økonomiske ramme for JAs arbejde. Det nye og lidt mindre repræsentantskab forventes i første omgang at holde tre årlige møder med henblik på at være i tæt dialog med bestyrelse og sekretariat.

JA er inde i en spændende udviklingsfase, hvor organisationens 'Strategi 2021' udrulles med fokus på bedre service og en tydeligere markering af JAs fagområder: Natur, miljø og fødevarer. Medlemmer af repræsentantskabet får viden om og direkte indflydelse på dette arbejde.

Har du lyst til at være med?

Medlemmer, der ønsker at stille op til repræsentantskabet skal give besked til Pernille Mørch Christensen i sekretariatet - eller på et af de to orienteringsmøder, som afholdes:

Der kræves ikke stillere, og der er åbent for opstilling i perioden 1. april til 16. maj 2019.

Hvis du vil vide mere om arbejdet i repræsentantskabet, kan du henvende dig til et af de nuværende medlemmer eller bestyrelsen.

Mit JA