Gå til sidens indhold

JA og Frej samarbejder også i 2019

Tænketanken Frej har nu indgået et samarbejde med JA, som løber gennem hele 2019. JA er enesponsorer på i alt seks debatevents - tre i foråret og tre til efteråret. Det betyder, at medlemmer af JA kan deltage gratis, hvorimod både studerende og færdiguddannede ellers skal betale.

Det første arrangement foregår allerede torsdag den 7. februar kl. 17-18.30 på Egmont Kollegiet i København. Titlen er ”Folketingsvalg: Hvilket Fødevaredanmark vil du stemme på?”. Vi skal igen tage stilling til, hvilke politikere der skal lede vores land. Tænketanken Frej ønsker at sætte fødevarer på den politiske dagsorden og har derfor inviteret fødevareordførerne fra alle Folketingets partier til paneldebat, så du kan finde ud af, hvilket Fødevaredanmark du skal sætte dit kryds ved. Der bliver rig mulighed for at stille fødevarespørgsmål og for at diskutere Danmarks fødevarefremtid.

Tilmelding via Frejs hjemmeside

Forårets andet arrangement, hvor Frej og JA inviterer til både debat og workshop om de mulige udfordringer og gevinster, der følger med klimamærkning, finder sted torsdag den 14. marts i København. Hvordan gennemskuer vi forbrugere klimaaftrykket? Er vejen frem et klimamærke? Reserver dagen allerede nu.

”Mindre madspild - lavt hængende frugter og bump på vejen” er arbejdstitlen på forårets tredje samarbejdsarrangement, der foregår torsdag den 2. maj i Aarhus. Her får du får mulighed for at blive klogere på, hvilke udfordringer og dilemmaer, vi skal overkomme for at reducere madspildet.

Vel mødt! Følg med på Både JAs og Frejs hjemmesider for de kommende events.

Mit JA