Gå til sidens indhold

Læserbrev: Modsvar fra bestyrelsen i PJD

Bestyrelsen i PJD har noteret, at der har været et læserbrev på ja.dk indgivet af Flemming Duus Mathisen og Henning Krabbe på baggrund af deres medlemsforslag på generalforsamlingen 2022.

Bestyrelsen havde før generalforsamlingen en længere dialog med de to medlemmer samt opfølgende dialog efter generalforsamlingen, hvor bestyrelsen endnu en gang har tilbudt de to et møde inkl. deres rådgivere for at redegøre nærmere for forholdene. Et tilbud som de hverken før eller efter generalforsamlingen har benyttet sig af.

I forbindelse med generalforsamlingen redegjorde vi for de faktiske forhold i såvel indkaldelsen samt på selve generalforsamlingen og er selvsagt ikke enig i læserbrevets udsagn. Forslaget blev da heller ikke vedtaget, som forslagsstilleren selv konkluderer. Interesserede kan læse hele debatten på generalforsamlingen i forhold til medlemsforslaget på (side 10-15) her.

Bestyrelsen anbefaler i øvrigt, at alle medlemmer af pensionskassen gør deres stemme gældende i forhold til valg til bestyrelsen. Kandidaterne og deres valgoplæg kan findes her.

 

Mit JA