Gå til sidens indhold

Rekordmange ekstra indbetalinger på pensionen

Ca. hvert niende medlem med en pensionsopsparing hos Pensionskassen for Jordbrugsakademikere & Dyrlæger (PJD) har i de første ni måneder af 2021 boostet deres pension med ekstra indbetalinger. På PJD’s hjemmeside er samlet en række beregninger, som viser, hvor meget mere du kan få i pension ved at indbetale et beløb hver måned.

Som medlem af JA med en pensionsordning i PJD kan du gøre din pensionsopsparing endnu bedre ved selv at indbetale et ekstra beløb. Selv et mindre beløb hver måned kan få stor betydning for pensionsopsparingen, skriver PJD på deres hjemmeside.  

Beregninger fra PJD viser, at du eksempelvis ved at indbetale 500 kr. ekstra om måneden som 45-årig og frem til pensionsalderen kan øge udbetalingen fra en livsvarig pension med 7.000 kr. årligt, så længe du lever, når du er gået på pension.

Den ekstra indbetaling kan enten aftales som et fast månedligt beløb eller som en enkelt indbetaling på et valgfrit beløb. Du kan med fordel bruge Sampensions app, hvis du vil foretage en enkelt indbetaling.

På PJD’s hjemmeside er samlet en række beregninger, som viser, hvor meget mere du kan få i pension ved at indbetale et mindre eller større beløb hver måned.

Ca. hvert 9. medlem med en pensionsopsparing hos Pensionskassen for Jordbrugsakademikere & Dyrlæger har i de første ni måneder af 2021 boostet deres pension med ekstra frivillige indbetalinger. Det er en positiv stigende tendens ifølge Anne-Louise Lindkvist, markeds- og kunderådgivningschef i Pensionskassen:

”Når man sparer ekstra op, betyder det, at der bliver mere at gøre godt med som pensionist i sidste ende, og at der dermed er bedre muligheder for at få den levestandard i pensionstilværelsen, man ønsker. Samtidig gør en stadig større opsparing det også i højere grad muligt selv at vælge, hvornår man ønsker at trække sig tilbage fra arbejdsmarkedet.”

 

Mit JA