Gå til sidens indhold

Fra studiestart 2021 er det gratis for førsteårsstuderende at være medlem af JA

Som nybagt studerende på blandt andet KU, AU og RUC vil man fra studiestart 2021 have mulighed for gratis at blive medlem af JA. Beslutningen er en udløber af det forestående samarbejde med DM – både DM og IDA har gratis medlemskab det første år.

JA’s ambassadør, Anders West, er meget glad for det nye initiativ:

- Det er en stor fordel, at JA, DM og IDA nu er ligestillede ved hvervning af nye medlemmer blandt de studerende. Det parkerer simpelthen spørgsmålet om kontingent og giver mulighed for at tale om det rent faglige indhold, hvor JA står rigtig stærkt”, siger han. ”Vi har oplevet stor interesse og et pænt antal indmeldelser ved studiestart 2021”.

Et flertal i JA’s repræsentantskab har bakket op om at gøre medlemskab af JA for førsteårsstuderende gratis. Det glæder formanden, Hans-Henrik Jørgensen:

- Jeg er glad for, at repræsentantskabet har støttet bestyrelsens forslag. Det gratis medlemskab fjerner tilsyneladende en barriere i sammenligningen med andre fagforeninger, og giver samtidig JA en mulighed for at vise værdien af medlemskabet til de nye studerende. Og så er det glædeligt, at initiativet tilsyneladende straks har virket i form af øgede interesse for et JA-medlemskab blandt de nye studerende, slutter han.

Citat Det er en stor fordel, at JA, DM og IDA nu er ligestillede ved hvervning af nye medlemmer blandt de studerende. JA ambassadør, Anders West
Mit JA