Gå til sidens indhold

Årsberetning 2019-2020

I kølvandet på JA's repræsentantskabsmøde i slutningen af 2020 er det tid til at gøre status for endnu et år i foreningen: Hvad har JA hjulpet medlemmerne med? Hvordan er det gået med JA under corona? Og hvad siger foreningens formand om JA anno 2020? Find svarene herunder.

Formandens beretning

Overskriften på året 2020 bliver desværre COVID-19, som uanset udmærkede arbejdsplaner ved årets begyndelse er endt med at besværlig- eller umuliggøre mange planlagte aktiviteter. 
Læs mere

Medlemmernes henvendelser til JA

I løbet af året her der været ekstraordinært travlt i JA’s medlemsrådgivning, hvor sekretariatet giver svar og yder bistand i sager om JA’ernes ansættelsesforhold.
Læs mere

JA og coronasituationen

En hverdag med coronavirus har ændret vores arbejdsliv i større eller mindre grad – både for JA’s medlemmer og for arbejdet i foreningen.
Læs mere

Arrangementer i JA 2019-2020

Coronasituationen har ikke forhindret JA at tilbyde medlemmerne at deltage i mange forskellige kurser og arrangementer, både inden for kompetenceudvikling og faglighed.
Læs mere

Årsregnskab 2019

Årets resultat udviser et underskud på 1,9 millioner kroner. Resultatet er påvirket af udgifter til ny strategi med 1,4 millioner kroner. 
Læs mere

Mit JA