Gå til sidens indhold

Trivsel i en tid med corona

En ny hjemmeside med den nyeste viden og forskning inden for mental sundhed og samarbejde er lanceret. Den skal hjælpe arbejdspladserne med at sikre trivsel i en tid med corona.

Vores arbejdsliv blev fra den ene dag til den anden blevet vendt på hovedet på grund af coronakrisen. Det betød nye måder at arbejde på for medarbejdere og ledere, hvilket kan have store konsekvenser for trivslen og samarbejdet på arbejdspladserne.

En ny hjemmeside med den nyeste viden fra forskning på området er netop lanceret, og mandag den 30. november gik hjemmesiden coronatrivsel.dk i luften. Her kan ledere, medarbejdere og andre fremover finde den seneste viden og hente de nyeste, praksisorienterede redskaber, skriver Akademikerne på deres hjemmeside.

Hjemmesiden udspringer af et forskningsprojekt med titlen ’Mental Sundhed og Arbejdsfællesskaber under coronakrisen’. På baggrund af de første resultater bliver der nu præsenteret en bred palette af konkrete redskaber og gode råd til, hvordan arbejdspladser kan understøtte trivsel, opgaveløsning og gode kollegafællesskaber under coronakrisen.

Forskningsprojektet indbefatter blandt andet en ny undersøgelse af, hvordan medarbejdere og ledere har oplevet coronakrisen, og hvordan vi bedst muligt griber udfordringerne an. I løbet af undersøgelsen blev 116 medarbejdere og ledere interviewet.

Forskningsprojektet drives af Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø (NFA) i et samarbejde med Aalborg Universitet. Projektet er finansieret af Velliv Foreningen.

Mit JA