Gå til sidens indhold

Nyuddannede får hjælp til job online

Via Akademikerkampagnens nyhedsbreve og onlinekurser kan du som nyuddannet akademiker få gode råd til jobsøgningen under coronakrisen

Akademikerkampagnen har gennem de seneste uger kørt onlinekurser for nyuddannede, der hjælper de nye akademikere til at klare de nye udfordringer, som coronakrisen har medført.

”I mange virksomheder er den digitale kommunikation med omverdenen næsten den eneste, de bruger lige nu. Det betyder, at man skal arbejde for at blive skarpere på fx LinkedIn og andre digitale platforme, hvor man præsenterer sig selv,” siger Kristina Falkvist, chefkonsulent i AkademikerkampagnenAkademikernes hjemmeside.

Onlinekurserne giver gode råd til den jobsøgende akademiker i coronakrisen: Hvad kan man gøre i en krisetid som jobsøgende akademiker? Hvordan kan man fortsætte sin proces mod drømmejobbet, når det føles som om, at hele verden er gået i stå?

Akademikerkampagnen er en netværkskampagne, som består af en række aktører, der alle har erfaring med at fremme mødet mellem virksomheder og højtuddannede. Akademikerkampagnen synliggør de højtuddannedes værdi og skaber dialog og match mellem akademikerne og virksomhederne.

Akademikerkampagnen har samlet flere gode råd til jobsøgning for nyuddannede under coronakrisen. Dem kan du læse i kampagnens ugentlige nyhedsbrev.  I tidligere udsendte nyhedsbreve vil du bl.a. kunne læse om værktøjer til din jobsøgning, og hvordan du brænder igennem til online jobsamtaler.

JA anbefaler desuden sine medlemmer at tilmelde sig det digitale karriereværktøj Karriere+navigation. Hos Karriere+navigation finder du bl.a. værktøjer og tips til kompetenceafklaring, hjælp til at målrette ansøgninger og CV samt gode råd til, hvordan du forbereder dig til jobsamtalen.

Vi vil også give dig muligheden for at tilmelde dig JA’s online webinar ’Nå dine karrieremål med LinkedIn’. Det afholdes tirsdag den 26. maj.

Mit JA