Gå til sidens indhold

JA’s formand genvalgt for to år

På weekendens repræsentantskabsmøde i JA var der valgt til formandsposten i foreningens bestyrelse. Det endte med et genvalg til formand Hans-Henrik Jørgensen, som dermed får ekstra to år på posten.

Fredag og lørdag den 8. og 9. november var der repræsentantskabsmøde i JA. Repræsentantskabet er JA’s højeste myndighed, der træffer de store beslutninger om bestyrelsens sammensætning, formand, overordnede retningslinjer, prioriteringer og økonomiske rammer for driften af JA.

Og et af de valg, der skulle træffes på årets møde, var, hvem der de kommende to år skal sidde på formandsposten.

På mødet konstaterede dirigenten, at Hans-Henrik Jørgensen var på valg, og herefter motiverede formanden sit genvalg:

”Som det fremgår af beretningen, er der et arbejde i gang, som endnu ikke er afsluttet. Det er jeg klar til at påtage mig,” siger JA-formanden, som samtidig konstaterer, at genvalg ikke vil være muligt om to år ifølge jA’s vedtægter.

”Vi har nogle udfordringer, som stadig skal løses, men vi har en god virksomhedsplan, og den er jeg klar til at gå i gang med,” siger Hans-Henrik Jørgensen.

Herefter konstaterede repræsentantskabsmødets dirigent, at eftersom der ikke var modkandidater til posten, var Hans-Henrik Jørgensen genvalget som formand for JA for en toårig periode.

Mit JA