Gå til sidens indhold

Nyheder

 • Trepartsforhandlinger om ligeløn skal forberedes grundigt

  Akademikerne (AC) ser frem til et svar, efter at Forhandlingsfællesskabet har opfordret regeringen til at tage initiativ til trepartsdrøftelser om ligeløn for kvinder på det offentlige arbejdsmarked.

  Læs mere
 • Akademikere blev ramt bredt under pandemien

  Coronapandemiens udbrud har ramt alle ledighedsgrupper inden for akademikerområdet. Samme tendens ser vi for JA’s medlemsgrupper. Dog med undtagelse af de ledige dimittender.

  Læs mere
 • Akademikerfondspuljen åbner igen 1. juni

  I skrivende stund er Akademikerfondspuljen tømt for midler. Men du kan med fordel notere datoen den 1. juni kl. 10, hvor puljen igen er åben for ansøgninger.

  Læs mere
 • Tegn fremtiden med dine fagfæller – brug din stemme hos JA

  Den kommende valgperiode i JA’s repræsentantskab bliver afgørende for foreningens fremtid: JA står over for at skulle indlede et nyt, fagligt samarbejde med to andre organisationer, og ved at stille op til repræsentantskabsvalget i august kan du have afgørende indflydelse på den faglige fremtid i foreningen.

  Læs mere
 • Er du en god leder?

  Som leder har du en afgørende rolle i forhold til, om dine medarbejdere trives og udfører et godt stykke arbejde. Ballisager Konsulenthus har i deres kandidatanalyse for 2020 undersøgt, hvad god ledelse består af – set fra medarbejdernes perspektiv – og hvilke kernekompetencer du skal have som leder.

  Læs mere
Mit JA