Gå til sidens indhold

Nyheder

 • JA sætter fokus på arbejdsmiljø med stor undersøgelse

  I 2019 gør JA en særlig indsats for at forbedre arbejdsmiljøet rundt omkring på arbejdspladserne. Derfor gennemfører foreningen netop nu en stor spørgeskemaundersøgelse, som skal afsløre de vigtigste indsatsområder. Husk at deltage!

  Læs mere
 • JA går med i grøn alliance for klimaet

  Foreningen deltager i et nyt samarbejde, hvor bl.a. forskere og faglige organisationer er gået sammen for at tackle klimaudfordringerne og sætte skub i den grønne omstilling. ”Vores medlemmer er klart en del af løsningen på dette vigtige problem,” lyder det fra JA-formand, Hans-Henrik Jørgensen.

  Læs mere
 • Opråb fra formanden: JA har brug for dig!

  Der mangler JAere til at fylde sæderne i fagforeningens øverste myndighed – repræsentantskabet – når den nye valgperiode begynder i august. Derfor går formand for JA, Hans-Henrik Jørgensen, nu ud med en opfordring til medlemmerne: Stil op og hjælp med at bibeholde JA som en stærk forening.

  Læs mere
 • Ny arbejdsmiljøaftale svigter arbejdsmiljørepræsentanterne

  Der er netop landet en ny politisk arbejdsmiljøaftale, der kan være med til at give det psykiske arbejdsmiljø et tiltrængt boost. Men ...

  Læs mere
 • Valg til JAs repræsentantskab

  I 2019 er der valg til JAs repræsentantskab. Bestyrelsen håber, at rigtig mange medlemmer vil benytte sig af chancen til at stille op og påvirke, hvordan JA skal udvikle sig.

  Læs mere
Mit JA