Gå til sidens indhold

Nyheder

 • Langt de fleste stillinger bliver ikke slået op

  En undersøgelser fra Ballisager og voxmeter slår fast, at over halvdelen af alle job aldrig bliver slået op, før stillingen bliver besat. Mest overraskende er det, at det ikke kun gælder job i den private sektor, men også en tredjedel af stillingerne i det offentlige.

  Læs mere
 • Den danske natur bliver mere ensartet

  De seneste 140 år er flere egnsspecifikke arter forsvundet, mens havearter i stedet er vandret ud i naturen. Det gør, at naturen på tværs af landet bliver mere ens, viser forskning fra Biologisk Institut på KU.

  Læs mere
 • Højesteret slår fast: medarbejder måtte lydoptage chefen

  I helt særlige tilfælde kan det være i orden, hvis en medarbejder lydoptager en samtale med sin chef, viser en ny højesteretsdom. Det er en principiel og vigtig afgørelse, mener chefjurist fra JA's sekretariat – men at optage sin chef skal ses som en absolut nødløsning og er ikke noget, foreningen generelt opfordrer til.

  Læs mere
 • Nu åbner puljen for kompetenceudvikling i staten

  Den 4. september åbnes der for ansøgninger til Den statslige Kompetencefond – en pulje på 172 mio. kroner. Skynd dig at søge om kurser og efteruddannelse, hvis du vil være sikker på at kunne få glæde af fondens midler.

  Læs mere
 • Nultolerance over for pesticider i vores grundvand skaber problemer

  I modsætning til andre stoffer i grundvandet er reglerne for pesticider baseret på et princip om nultolerance og ikke baseret på en sundhedsmæssig vurdering. Det er et problem, mener JA.

  Læs mere
Mit JA