Gå til sidens indhold

Vil du med på studietur til Tyskland?

Planteinspirations- og staudestudietur til Tyskland

Vil du med, når JA’s Netværk for Haveentusiaster i år tager på en ny og spændende staude- og planteinspirationsstudietur? Dato og destination er fastlagt fra torsdag den 3. til søndag den 6. september 2020.

Turen går til Tyskland, hvor vi bl.a. skal besøge den inspirerende planteudstillingspark Park der Gärten og Arboretum Ellerhoop ved Hamburg.

Rejsen foregår i fælles bus med afgang fra Aarhus og opsamling ved Kolding eller Fredericia banegård. Vi forventer, at turens pris vil ligge på ca. 3. - 4.000 kr. pr. person, der dækker bus, overnatning og de fleste måltider.

For at kunne få tingene på plads i planlægningen, som også vil have indflydelse på prisen, ønsker netværkene at høre, hvor stor interessen er for sådan en tur. Det er ikke en tilmelding (kommer først senere via Arrangementskalenderen), men en tilkendegivelse af, om du eventuelt kan have lyst til at deltage og om du har et ønske om et enkelt- eller et dobbeltværelse, da hotelbookingen skal foregå inden længe.

Det vil derfor være en stor hjælp, hvis du vil sende en mail til JA’s netværkskoordinator, så vi får en indikation på, om der er interesse for turen – fristen for en tilkendegivelse er den 19. februar.

Herefter vil netværkene detailplanlægge program og økonomi i løbet af de næste måneder og vi tilstræber at åbne for tilmelding sidst i marts – hold derfor øje med Arrangementskalenderen.

Mit JA