Gå til sidens indhold

Øvrige netværk

Har du lyst til at være en del af et tæt socialt og fagligt netværk, hvor du kan blive inspireret og dele erfaringer, viden og kontakter?

Staude_rosa.jpg

Som medlem af JA har du mulighed for at deltage i en lang række faglige netværk på tværs af geografi og arbejdspladser. JA er netværk for studerende, bachelorer og kandidater inden for bioteknologi, jordbrugsvidenskab, naturforvaltning, miljø, energi, ressourceøkonomi, fysisk planlægning, byplanlægning og fødevarer.

Uanset hvilket netværk du vælger at deltage i, møder du ligesindede med samme faglige interesser som dig. Det kan være givtigt både på det faglige og personlige plan og dermed et godt redskab til at styrke din karriere- og kompetenceudvikling. JA tilbyder flere lokale netværk, hvor du bl.a. har følgende fordele:

Fordele ved netværk

  • Du møder ligesindede at dele faglig viden med 
  • Du får energi til at sætte nye ideer i spil 
  • Bliv inspireret til, hvordan du kommer videre
  • JAs netværk dækker en bred vifte af faglige områder og gennemfører hver især en lang række arrangementer og aktiviteter - med det formål at skabe grobund for medlemmernes faglige erfaringsudveksling og fornyelse.
  • Et godt arbejdsliv begynder og udvikles ofte som følge af nogle gode kontakter. Med sine faglige netværk har JA forbindelserne - herunder finder du en kort oversigt over de mange muligheder.

Medlemskab af netværk er en del af de ydelser, som kontingentet til JA dækker. Du er velkommen til at være med i alle de netværk, du har interesse for.

Mit JA