Gå til sidens indhold

Netværk for Projektledere

Mangler du sparring i dit job som projektleder? Vil du have en mere rummelig "værktøjskasse"? Hvad er andres erfaringer med projekter i krise?

Stengærde projektledelsesværktøjer.jpg

Som projektleder står du i princippet hver gang med et engangsprodukt, som skal lykkes - og som oftest har du ikke mange lignende projekter at lære af. Det kan derfor være givtigt at lytte til andres erfaringer, så du sammenlagt får større viden om, hvilke faldgruber du bør manøvrere udenom.

Netværk for Projektledere danner rammen om erfaringsudveksling med projektledelse, arbejdsmetoder og andre forhold om projektlederens arbejde. Projektledernetværket henvender sig til medlemmer af JA, Den Danske Dyrlægeforening og DSL.

Netværket retter sig mod medlemmer, der arbejder eller har joberfaringer med projektledelse. På den måde har du mulighed for at mødes med andre i samme situation og derved styrke din faglige viden og kompetencer som projektleder.

Netværkets medlemmer mødes ca. 4 gange om året ved fyraftensmøder, der sætter fokus på aktuelle og inspirerende emner inden for netværkets interessefelt.

Hvis du er interesseret i at blive medlem af netværket for projektledere, skal du sende en mail til netværkskoordinator​ Cathrine Norup.

Kontakt

Cathrine Norup
Kontorfuldmægtig

cathrine.jpg
Mit JA