Gå til sidens indhold

JA-Sønderjylland

Det lokale netværk JA-Sønderjylland retter sig primært mod JA-medlemmer, der bor og/eller arbejder i det sønderjyske. Netværket er dog åbent for alle interesserede JA-medlemmer.

Sønderjylland Danevirke.JPG

Netværket har p.t. en lille styregruppe, eller idégruppe om man vil, bestående af nogle få aktive JA-medlemmer. JA arbejder på at styrke denne gruppe og dermed netværket i det hele taget, så flere lokale aktiviteter kan blive en realitet.

Det er medlemmernes frivillige engagement, der er netværkets drivende kraft. Derfor søger netværket altid flere JA-medlemmer, der har mod på at være med til at planlægge en eller flere netværksaktiviteter i det sønderjyske i samarbejde med JAs sekretariat.

Aktiviteter

JA-Sønderjyllands medlemmer udvikler i samarbejde med JAs sekretariat netværksarrangementer af faglig karakter. Det være sig foredrag med diverse aktører, værktøjskurser, virksomhedsbesøg og andre relevante aktiviteter. Mulighederne er mange, hvis du som JA-medlem har ideerne.

Hvordan bliver du medlem?

Alle, der er medlem af JA, kan melde sig ind i JA-Sønderjylland. Medlemskabet af netværket er en del af de ydelser, som fagforeningskontingentet til JA dækker.

Du kan tilmelde dig netværket her.

Du kan også benytte det netværksforum for JA-Sønderjylland, der er at finde på ja.dk bagved login under ”Netværk”. Her kan du se, hvilke andre JA-medlemmer der har tilmeldt sig netværket, og du kan kommunikere med disse i forummet.

Du er velkommen til at kontakte netværkskoordinatorer Cathrine Norup i JAs sekretariat, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om netværket.


Kontakt

Cathrine Norup
Kontorfuldmægtig

cathrine.jpg
Mit JA