Gå til sidens indhold

Hvem er JA-Nordjylland?

En lille, men effektiv styregruppe. JA-medlemmer i det nordjyske har deres helt eget netværk, som har til formål at samle JA’ere til både hyggelige og fagligt interessante arrangementer.

Vi har talt med Anne Marie Henriksen, som sammen med Helle Hostrup er den lille, men effektive styregruppe i netværket JA-Nordjylland.

”Det er en meget uformel, lille styregruppe, og tag det bare som en opfordring… vi vil meget gerne være flere i gruppen,” indleder Anne Marie Henriksen.

Netværksarrangementer i JA-Nordjylland kan være foredrag, værktøjskurser, virksomhedsbesøg eller andre relevante aktiviteter. Mulighederne er mange, så hvis du som JA-medlem har idéer, er du meget velkommen til at kontakte styregruppen.

”Det bliver næsten altid i form af fyraftensmøder mellem kl. 17.30 og 20, når vi har et arrangement. Vi dækker et meget stort geografisk område, og skal folk have en chance for at kunne deltage, bliver møder efter arbejdstid det bedste bud.”

”Vi er så heldige, at vi har en fast skare af medlemmer, der dukker op de fleste gange, hvor vi har et arrangement. Ofte ser vi også deltagere, der kommer så langt væk fra som Ringkøbing og Aarhus. Som regel er vi mellem ti og femten deltagere, men vi har da oplevet at være over tredive personer”, fortsætter hun.

JA-Nordjylland stiler efter to, tre arrangementer årligt – og gerne udendørs i sommerhalvåret. Anne Marie Henriksen nævner nogle eksempler på tidligere events som et besøg på en minkfarm i Støvring, en tur til Råbjerg Mile, et besøg på forsvaret arealer for en snak om naturpleje samt en tur til Aalborg Zoologisk Have for at høre om havens avlsarbejde.

”Vi prøver at ramme fagligt brede arrangementer, dels for at nå bredere kreds af JA’ere, men også fordi, at vi har erfaret, at folk i høj grad også sætter pris på det sociale element. Ofte samarbejder vi desuden med andre netværk som eksempelvis agronomforeningen.”

”Vi har endvidere en facebookgruppe, som medlemmer af JA kan tilmelde sig. I gruppen ’JA Nordjysk Netværk’ lufter vi nye idéer, sender remindere ud og følger op på de afholdte arrangementer.”

”Heldigvis oplever vi, at folk er gode til at komme med forslag til arrangementer. Vores sidst afholdte arrangement var et besøg på Fosdalen, der handlede om naturpleje og naturformidling, og det var faktisk et forslag fra en af vores 31 medlemmer i facebookgruppen.”

"Med hensyn til det praktiske er det virkelig en lettelse at have sekretariatet i ryggen. Vi er rigtig glade for at have netværkskoordinatoren at trække på, når der eksempelvis skal annonceres, skrives tekster til hjemmesiden og sendes beskeder til deltagerne.”

Du er velkommen til at kontakte Anne Marie Henriksen eller Helle Hostrup, hvis du er blevet interesseret og vil høre mere om JA-Nordjylland.

Medlemskabet af JA-Nordjylland er en del af de ydelser, som fagforeningskontingentet til JA dækker.

Er du interesseret i at høre mere om JA’s netværk - eller har spørgsmål - kan du kontakte JA’s netværkskoordinator Cathrine Norup.

Kontakt

Cathrine Norup
Kontorfuldmægtig

cathrine.jpg
Mit JA