Netværk for haveentusiaster

 
Er du »vild« med stander og havedesign, og savner du nogen at dele en faglig baseret interesse for privathaver med, så er Netværk for Haveentusiaster måske noget for dig.
 
Netværket henvender sig til medlemmer af JA, som har interesse for bl.a. tegning af haveplaner, havedesign, havekunst og udførelse af haveplaner.
 
Netværket har til formål at udvikle og udveksle viden om privathavens udformning - og netværket giver mulighed for deltagelse i havebesøg, kurser, foredragsrækker, haveshows samt diskussion af haveplaner, havebøger og meget mere.
 
Det er medlemmernes frivillige engagement, der er netværkets drivende kraft - og på den baggrund er der altid brug for frivillige ildsjæle til at planlægge og gennemføre en netværksaktivitet.
 
Aktiviteter og arrangementer
Styregruppen i Netværk for Haveentusiaster bestræber sig på at afholde 4 arrangementer om året. Arrangementerne vil være en blanding af foredrag, besøg i haver/parker - både private og offentlige - samt virksomhedsbesøg i f.eks. gartnerier etc.
 
Hvordan bliver du medlem?
Alle, der er medlem af JA, kan melde sig ind i Netværk for Haveentusiaster. Medlemskabet af netværket er en del af de ydelser, som fagforeningskontingentet til JA dækker.
 
Tilmeld dig netværket her​.
 
Har du mistet dit login eller aldrig haft et, så kan du oprette det her.
 
Vær opmærksom på, at første gang du aktiverer login-funktionen, kan det tage lidt tid. Det bliver meget hurtigere de efterfølgende gange.
 

 Kontakt JA

Cathrine Norup
Tlf.:
33212800
Sidst ændret: 07-06-2018