JA-Nyuddannede

 

Netværket henvender sig til dig, der er næsten er i mål med kandidattitlen, og til dig der lige er dimitteret. Men også hvis du lige har landet dit første job eller er på vej til din første ansættelse.

Netværket skal både bruges til sparring, gode råd og konkret viden om fælles udfordringer, som kompetenceafklaring, lønforhandlinger, at være ny i en virksomhed, hvordan du bedst pitcher dine ideer til chefen og meget mere.

Netværket mødes tre gange i efteråret, hvor en konsulent fra JA er tovholder og igangsætter – herefter kan netværket selv tilrettelægge forløb og/ eller vælge at deltage i forårets forløb med tovholder fra JA.

  • Første møde er d. 23. august kl. 17 i Akademikerhuset, Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg. Du kan tilmelde dig her

De efterfølgende møder vil blive annonceret i JAs arrangementskalender. Mødet vil tage udgangspunkt i kompetenceafklaring, karriereveje og jobsøgning. Indholdet af møderne vil i høj grad blive målrettet medlemmerne, og der vil derfor være rig mulighed for selv at påvirke indholdet af møderne.

Hvordan bliver du medlem af netværket?

Alle, der er medlem af JA, kan melde sig ind i JA-Nyuddannede. Medlemskabet af netværket er en del af de ydelser, som fagforeningskontingentet til JA dækker.
Du kan tilmelde dig netværket HER.

Du er velkommen til at kontakte netværkskoordinatorerne Mai Sinius eller Hanne Jensen, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om netværket.

 Kontakt JA

Cathrine Norup
Tlf.:
33212800
Sidst ændret: 07-08-2018