Gå til sidens indhold

Dansk Hortonomforening

DH er en platform, hvor havebrugsinteresserede kan mødes og holde kontakt med faget og hinanden gennem sociale og faglige arrangementer.

Bi bestøver blomst.jpg

Netværket giver mulighed for at møde studiekammerater, kolleger og samarbejdspartnere i en afslappet atmosfære.

Det er vigtigt for DH at holde en tæt kontakt med de studerende, der har interesse for faget, og tilbyde relevante arrangementer målrettet de studerende. For at sikre relevansen har bestyrelsen to studenterrepræsentanter, hvis rolle er at formidle kontakten mellem foreningen og de studerende.

Som medlem af DH bliver du en del af et aktivt netværk, hvor medlemmerne har tætte relationer og mulighed for at skabe en stor kontaktflade. Det betyder, at der gennem arrangementer bliver skabt netværk og kontakter, der både kan give kendskab til, hvad hortonomer beskæftiger sig med, og måske være med til at åbne døre til fremtiden.

Hvert år afholder foreningen spændende arrangementer, såsom virksomhedsbesøg, kurser og oplæg om emner, der er oppe i tiden.

DH har en mentorordning med fokus på karriereskift, og her har alle medlemmer af JA mulighed for at få en mentor tilknyttet. DH benytter sig af det personlige kendskab til medlemmerne af mentorkorpset og matcher hver ansøger.

Medlemmerne af netværket har hvert år mulighed for at søge legater fra Dansk Hortonomforening Studiefond. Legatet uddeles til rejser og andet med faglig relevans.

Tilmeld dig netværket her​.

Har du mistet dit login eller aldrig haft et, så kan du oprette det her.

Vær opmærksom på, at første gang du aktiverer login-funktionen, kan det tage lidt tid. Det bliver meget hurtigere de næste gange.

Kontakt

Cathrine Norup
Kontorfuldmægtig

cathrine.jpg
Mit JA