Gå til sidens indhold

Biotek

JA-Biotek er et fagligt netværk for alle, der er beskæftiget inden for eller har en generel interesse for området bioteknologi – studerende som færdiguddannede.

Reagensglas.jpg

Aktiviteter

JA-Bioteks medlemmer udvikler i samarbejde med JA arrangementer primært af faglig karakter. Det være sig foredrag med diverse aktører, virksomhedsbesøg og andre relevante aktiviteter, der kan være med til at udvide kendskabet til, hvad der rører sig inden for bioteknologien. Mulighederne er mange, hvis du som JA-medlem har ideerne.

Studerende

Med en bred profilering af bioteknologi er det bl.a. netværkets vision at give grobund for gode kontakter mellem studerende og virksomheder, studerende imellem og over landegrænser - og på den måde være med til at udbyde studiejobs, volontørpladser og skabe gode kontakter.

Hvordan bliver du medlem?

Alle, der er medlem af JA, kan melde sig ind i JA-Biotek. Medlemskabet af netværket er en del af de ydelser, som fagforeningskontingentet til JA dækker.

Du er velkommen til at kontakte netværkskoordinator Cathrine Norup i sekretariatet, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om netværket.

Kontakt

Cathrine Norup
Kontorfuldmægtig

cathrine.jpg
Mit JA