Gå til sidens indhold

Forsikring

Som medlem af JA har du adgang til en særligt fordelagtige Forsikringsaftale gennem TRYG.

Tryg forsikring

TRYG Gruppeforsikring

JA kan i TRYG gruppeforsikring tilbyde private forsikringer på favorable vilkår. Et konkret tilbud bestilles direkte hos TRYG Gruppeforsikring enten via e-mail gruppe@tryg.dk eller telefon 70 33 25 25.

Forbedrede forsikringer på vej

Gruppeforsikringsaftalen er en solidarisk ordning for medlemmerne, men forsikringer, tegnet inden for de sidste år, er sket på nye og bedre betingelser. Og nu vil TRYG gerne have samtlige medlemmer over på disse forbedrede betingelser. Dermed vil ALLE medlemmer fremover have ens produkter - uanset hvor længe de har været i ordningen.
 
Det vigtigste budskab mht. ændringerne er, at gruppeaftalens samlede præmier som helhed ikke vil stige - nogle vil få en mindre stigning andre et mindre fald. Stigningerne skyldes også forbedrede dækninger.
 
TRYG har sendt ændringerne af sted til de fleste af vores medlemmer. De sidste vil modtage brev herom i den kommende tid. I brevet fra TRYG vil der komme en oversigt over justeringerne på priserne, ligesom der vil komme en brev for hver produkt de har, som beskriver de enkelte ændringer. 
 
Du kan se forsikringsordningerne her.

Mit JA