Forsikringer mv.

 
Som medlem af JA har du adgang til en lang række af særligt fordelagtige rabataftaler. En kort omtale med af dem følger herunder.
 
TRYG Gruppeforsikring
JA kan i TRYG gruppeforsikring tilbyde private forsikringer på favorable vilkår. Et konkret tilbud bestilles direkte hos TRYG Gruppeforsikring enten via e-mail gruppe@tryg.dk eller telefon 70 33 25 25.
 
Forbedrede forsikringer på vej
Gruppeforsikringsaftalen er en solidarisk ordning for medlemmerne, men forsikringer, tegnet inden for de sidste år, er sket på nye og bedre betingelser. Og nu vil TRYG gerne have samtlige medlemmer over på disse forbedrede betingelser. Dermed vil ALLE medlemmer fremover have ens produkter - uanset hvor længe de har været i ordningen.
 
Det vigtigste budskab mht. ændringerne er, at gruppeaftalens samlede præmier som helhed ikke vil stige - nogle vil få en mindre stigning andre et mindre fald. Stigningerne skyldes også forbedrede dækninger.
 
TRYG har sendt ændringerne af sted til de fleste af vores medlemmer. De sidste vil modtage brev herom i den kommende tid. I brevet fra TRYG vil der komme en oversigt over justeringerne på priserne, ligesom der vil komme en brev for hver produkt de har, som beskriver de enkelte ændringer. 
 
Du kan se forsikringsordningerne her: www.tryggruppeforsikring.dk
 
Favorabel forsikring til studerende
 
For studentermedlemmer tilbydes en særlig forsikringspakke med familie- og heltidsulykkesforsikring (se prisliste i arkivet nederst på siden).
 
Lån & Spar - Billån med medlemsfordele
Nu har JA sørget for, at det kan blive billigere for dig at have bil. Som medlem kan du nemlig få et billån hos Lån & Spar  med en meget lav rente. Vælg selv, om renten skal være variabel, eller om du vil have en fast rente hele lånets løbetid. Du kan låne penge til at finansiere en ny bil, eller du kan flytte et nuværende og dyrere billån til Lån & Spar. På den måde kan du spare penge hver eneste måned.
 
Du behøver ikke skifte bank for at få det billige billån, men du skal have minimum 20 pct. i udbetaling og være medlem af JA.  
     
Billånet får du på baggrund af en almindelig kreditvurdering.
 
Ring til Lån & Spar på 33781984 og få at vide, hvor billigt billånet er. Eller se mere her på www.lsb.dk/ja
 
Samarbejde med Lån & Spar
JA har et samarbejde med Lån & Spar.
 
Saml dine bankforretninger i Lån & Spar og få ekstra fordele, fordi du er medlem.

Du får bl.a. en høj rente på din lønkonto og en ekstra bonusrente på din opsparing, gratis MasterCard og VISA/Dankort.
 
JA MasterCard giver dig adgang til at købe en meget fordelagtig forsikringspakke, der bl.a. indeholder rejseforsikring.
 
Er du studerende er der specielle tilbud til dig, læs mere på www.studiekonto.dk.
 
Ring og hør om dine muligheder på 33 78 19 84 eller læs mere på www.jafordelsbanken.dk
 
TDC Mobil
JA har indgået en aftale med TDC Mobil, der giver selvstændige erhvervsdrivende medlemmer mulighed for at opnå minimum 24 pct. rabat på mobilabonnementet, 24 pct. på nationale samtaler og på udlandssamtaler foretaget i Danmark eller modtaget i udlandet.
 
Hvor meget, der er at spare, fremgår af oversigten over rabatter og ydelser i arkivet nederst på denne side.
 
For at få del i denne meget fordelagtige aftale, som alene tilbydes selvstændige erhvervsdrivende medlemmer, skal du blot udfylde tilmeldingsskemaet i arkivet i bunden af siden, og sende det til sekretariatet.

Forbrugsforeningen af 1886
Som medlem af JA kan du også blive medlem af Forbrugsforeningen og få glæde af de mange fordele, som foreningen tilbyder. For mere information om medlemskab af Forbrugforeningen, se www.forbrugsforeningen.dk
 
Pr. marts 2017 har Forbrugsforeningen indført kontingentfrihed i de første 12 måneder for alle nye medlemmer.
 
Forbrugsforeningen er Danmarks største og ældste indkøbsforening. Siden 1886 har foreningen sat pris på sund fornuft, godt købmandskab og ordentlig service. Forbrugsforeningen er en non-profit organisation. I dag har mere end 245.000 kortholdere fordelt på 178.000 medlemsfamilier dagligt glæde af et medlemskab.
 
Forbrugsforeningen giver medlemmerne mulighed for at købe ind og spare penge. Hver gang foreningens betalingskort benyttes i et af de mere end 4.500 steder, som foreningen samarbejder med, optjenes der bonus - normalt 9 pct. Jo mere kortet bruges, desto mere bonus optjener man. Alt i alt optjente Forbrugsforeningens medlemmer ca. 197 mio. kr. i bonus for køb i 2008. Et medlemskab koster 132 kr. pr. år, hvilket svarer til 11 kr. om måneden. Der udsendes månedlige kontoudtog, så du præcis kan følge med i, hvad du har købt for, og hvor meget bonus du har optjent. Bonus overføres til din medlemskonto hvert år den 31. december.
 
En gang om året får alle medlemmer tilsendt Forbrugsforeningens BonusGuide med oplysning om alle de forretninger, man kan handle i, og hvor meget bonus man kan opnå i hver enkelt forretning.
 
Flere oplysninger og indmeldelse hos Forbrugsforeningen.

DME
Få rabat på kurser hos DM Efteruddannelse.

JA har indledt samarbejde med DM Efteruddannelse (DME). Samarbejdsaftalen betyder, at du kan deltage på alle DMEs korte kurser til medlemspris. Desuden er der mulighed for at deltage gratis i DMEs fyraftensmøder. Du har også mulighed for deltage i DMEs kompetencegivende kurser, hvor der dog ikke opereres med differentierede priser.

Er du interesseret i at tilmelde dig et af DMEs kurser, skal du kontakte JA via e-mail med oplysning om navn, medlemsnummer, virksomhed, telefonnummer og e-mail adresse.
 
Tilbud på Tænk
Tænk er Danmarks førende forbrugermagasin. Bladet er med til at sætte dagsordenen i den daglige debat - uanset om det handler om fødevaremærkning, finansielle tjenesteydelser, legetøj, allergi eller lykkepiller.

Tænk indeholder også hver gang en række test af forskellige produkter, så uanset om det er en autostol, rulleskøjter, fjernsyn eller vaskemaskine, man skal ud og investere i, kan det betale sig at undersøge markedet i Tænk først.
 
Medlemskab med Tænk
Som medlem af JA har du mulighed for at købe et halvt års introduktionstilbud på et medlemskab af Forbrugerrådet for 298 kr., der omfatter:
 
  • 7 numre af bladet TÆNK 
  • 4 numre af bladet Tænk Penge 
  • Adgang til alt indhold på tænk.dk, inklusive over 100 test 
  • Telefonisk hotline med rådgivning om købelov, reklamation og fortrydelsesret 
  • Mulighed for at opstille og stemme til valg af repræsentanter for de personlige medlemmer Forbrugerrådets politiske ledelse (Rådet) 
  • Mulighed for at deltage i forbrugerpolitiske kampagner
Prisen er normalt 443 kr. Som medlem af JA kan du få et introduktionstilbud for 298 kr. - pengene er let tjent ved at følge de gode råd. Ring til 77 41 77 77 eller send en mail. Husk at fortælle eller skrive, at du er medlem af JA.
 
  
  
  
Prisliste-Jordbrugsstuderende -2018.pdf
  
10-10-2018 12:48

 Kontakt JA

Bente Bach
Tlf.:
33212800
Sidst ændret: 07-02-2018