Debatmøder

 

Hvorfor ikke deltage i den faglige debat?

JA arrangerer flere gange årligt faglige debatmøder for medlemmerne og andre med interesse for natur, miljø og fødevarer med udgangspunkt i emner fra temamagasinet moMentum+. Målet for disse møder er at udvikle medlemmernes faglige viden, at støtte og gavne medlemmernes netværk og at højne de faglige diskussioner i omverdenen og herved skabe nye muligheder for den enkelte og vores faglige stand.

Temamagasinet moMentum+ sætter løbende fokus på en række aktuelle, faglige emner af betydning for jordbrugsakademikere og andre akademikere med naturvidenskabelig baggrund og interesse for natur, miljø og fødevarer.

Hvert enkelt tema følges altid op af et debatmøde i København, og ofte også i Aarhus. Deltagerantallet til disse debatmøder, der afholdes mindst fire gange årligt, varierer fra en snes til over 100. Disse arrangementer streames, og du kan se eller gense udvalgte debatter her

Vil du have ny viden, høre nogle kompetente, faglige indlæg og møde nye potentielle netværkskontakter? Så hold øje med Arrangementskalenderen, JA Nyhedsbrev og medlemsbladet.

 Kontakt JA

Mikael Bent Hansen
Tlf.:
33212800
Sidst ændret: 21-12-2017