Egely

 
Ved Bryrup i Midtjylland ligger Danske Forstkandidaters Forenings ejendom "Egely". Det er en meget smuk ejendom på i alt 55 ha skov og sø, som foreningen har arvet efter forstkandidat Carl Georg Brødsgaard.
 
Huset blev renoveret i 2007, men står næsten, som da Brødsgaard selv boede der - med personlige bøger, billeder, møbler og souvenirs fra store dele af verden.
 
Huset er højt beliggende omgivet af skov og med smuk udsigt over Kvind Sø. I sæsonen kører veterantoget mellem Bryrup og Vrads forbi flere gange dagligt - om søndagen med damplokomotiv. Huset indeholder 2 store stuer, 3 værelser med i alt 8 senge (foruden 2 gæstesenge og 1 dobbelt sovesofa, i alt 12 sovepladser), 2 badeværelser og alle almindelige bekvemmeligheder. Der er service til 12 personer.
 
Til ejendommen hører desuden en kano og en bådebro. Man skal selv transportere kanoen fra huset til søen, men der findes en kædelås, så man kan efterlade kanoen i søen, mens man lejer huset. 
 
Alle JAs medlemmer har mulighed for at leje ejendommen.
 
Som lejer forventes man at efterlade huset i pæn, ryddet og rengjort stand til kommende lejere. Der er ikke tilknyttet rengøringshjælp udefra, så man skal selv sørge for fx at vaske op, stille på plads, støvsuge og vaske gulve, inden man rejser.
 
  
  
  
Årsrapport 2007.pdf
  
24-04-2013 15:20

 Kontakt JA

Susanne Vilbrand
Tlf.:
33212800
Sidst ændret: 28-08-2017