Kompetenceprofiler

 

JAerne har typisk hjerte og hjerne for natur, miljø og fødevarer. JAerne står for den levende naturvidenskab parret med anvendelighed og sund fornuft. JA arbejder konstant for at sælge budskabet om, hvad JAerne er, og hvad JAerne kan, og hvilke spændende opgaver JAerne får lov til at løse. Læs mere om JAernes kompetencer.

 

Byplanteskole for altanfolket
Bæredygtighed er nøgleordet. Vi vil sælge kvalitetsplanter og grønne løsninger til almindelige mennesker, og vi vil meget gerne kommunikere og samarbejde med kunderne, fortæller hortonom Bente Mortensen. Læs hele kompetenceprofilen

 

Ti år i diplomatiet
Den danske udenrigstjeneste trak et stærkt kort, da stillingen som statskonsulent for fødevarer, landbrug og fiskeri i Beijing blev ledig. Men det var blot et vikariat. Poul Erikstrup er nu retur på konsulatet i Lagos.
Læs hele kompetenceprofilen

 

Skoven og dens rolle
Professor Palle Madsen understreger, at skoven og skovbruget er blandt vore stærkeste kort for en bæredygtig fremtid. Og det skal kommunikeres ud, så det er til at forstå. Læs hele kompetenceprofilen

 

Smag for anvendt forskning
Min opgave er at udvikle analysemetoder til kvalitetssikring, men det er spændende at kende hele kæden fra kundebehov til produktion og salg af det færdige produkt. Konstaterer biotek’er Nina Lei fra Novozymes.
Læs hele kompetenceprofilen

At arbejde med mennesker
Louise Helmer har altid været god til både at reflektere og se muligheder - også for andre - og den evne er en del af hendes lederskab.
Læs hele kompetenceprofilen.

 
 
Grøn omstilling som mål
Den ansvarlige for Aalborg Kommunes strategiske planlægning inden for miljø- og energiområdet hedder Søren Gais Kjeldsen. 
Læs hele kompetenceprofilen.
 
 
 
Pioner går i gang
Den allerførste kandidat i agrobiologi fra
Aarhus Universitet, der har taget den nye uddannelse fra start til slut, er Anna Feldberg Marsbøll. Læs hele kompetenceprofilen.


Se Danmark udefra
Det er en fantastisk og spændende mulighed at arbejde i et andet land og se sit eget udefra, fortæller hortonom Dan Steffensen, der har boet og arbejdet i USA siden 1988. Læs hele kompetenceprofilen.
 
 
Vilde ideer eller snusfornuft
Rasmus Nyholm Jørgensen er fascineret af storytelling, og han mener, at det er ordet og det multidisciplinære, der tæller. I undervisningen, i forskningen og i samfundet. Læs hele kompetenceprofilen.


Naturligt at være brobygger

Henrik Müller er trænet i at få to verdener eller to personlige virkeligheder til at mødes. Han er ansat i Miljøforvaltningen i Aarhus Kommune og ildsjæl i landsbyen Hylke, hvor han bor får fornemmelsen af det hele menneske. Læs hele kompetenceprofilen.


At se mulighederne

Peter-Tom-Petersen.jpgDet har altid været karakteristisk for Peter Tom-Petersen at finde nye spor, opsøge nye aspekter, vælge til og fra og søge en udvikling - både per-sonligt og arbejdsmæssigt. Læs hele kompetenceprofilen.

Landskabsarkitekt med to usikre job 
Seniorkonsulent på deltid Tilde Tvedt supplere med freelance-journalistik, og det er en fin kombination, selv om jobsikkerhe-den ikke er i top.
Læs hele kompetencepro-filen.  Forstmand i spidsen for Zoo

Steffen Straede.jpgI august 2011 fik Steffen Stræde jobbet som administrerende direktør i Zoologisk Have i København - i begyndelsen af 2012 tiltrådte han stillingen, og fra sit kontor på 1. sal kan han følge dagens gang i Zoo.
Læs hele kompetenceprofilen.  


Hvid raps med muligheder
Erik Tybirk.jpgErik Tybirk har arbejdet med hvidblomstret raps i små 20 år, og den dag er i dag i enten afprøvning eller produktion i omkring 25 lande. Læs hele kompetenceprofilen.  
 
 
 
 

 Kontakt JA

Hanne Jensen
Tlf.:
33212800
Sidst ændret: 14-12-2015