Karriere+navigation

 

Har du styr på karrieren?

Hvornår har du sidst brugt tid på at overveje dine karrierevalg? Eller på at gøre status over, hvad du har opnået af resultater i dit nuværende job? På at konkretisere, hvilke kernekompetencer du har lige nu? På at forstå dine netværk, og hvordan de kan hjælpe dig med både job og udvikling?

Når du skal forholde dig til din karriere, så har du en fordel som medlem af JA. Du kan som JAer blive Plus-medlem af Karriere+Navigation - og derved opnår du gratis de muligheder og tilbud, som andre skal betale et abonnement for.
 
Karriere er ikke kun et spørgsmål om at stige i graderne. det er også et spørgsmål om at være bevidst om sin værdi for arbejdspladsen og på arbejdsmarkedet.
 
Karriere+Navigation giver ny inspiration, og JA og Ansatte Dyrlægers Organisation har derfor valgt dette medlemstilbud, der bl.a. omfatter adgang til gratis karriereværktøjer, karrierehistorier fra mange forskellige fag og brancher, boganmeldelser samt rabat på coaching, værktøjer med individuel tilbagemelding og kurser og workshops.

For at få adgang til disse ydelser er det vigtigt, at du registrerer dig som medlem på den særlige tilmeldingsside på Karriere+Navigation. Det er gratis for dig som medlem af JA og ganske uforpligtende. Husk ved oprettelsen at skrive, at din organisation er JA.

Klik og find Sådan gør du

Du kan få yderligere oplysninger hos karriere- og kompetencekonsulent Hanne Jensen i sekretariatet. 

 Kontakt JA

Hanne Jensen
Tlf.:
33212800
Sidst ændret: 06-01-2017