Gå til sidens indhold

Coaching

JA's medlemmer tilbydes individuel coaching med rabat hos vores samarbejdspartnere. Du skal vælge en coach, når du ønsker et intensivt forløb over kort tid, hvor du bliver fastholdt i opnåelse af dine mål og hurtigt vil se et resultat. Med en coach får du kigget dybt i dig selv i forhold til din nu-situation: du får kvalitetssikret dine karrierevalg, og du bliver opfordret til at tænke ud af boksen.

JA samarbejder med coachingkonsulenterne hos KMP+, som også står bag JA's karriereværktøj Karriere+Navigation. Er du interesseret i at høre mere om karrierecoachingen, og om det kunne være noget for dig, kan du sende en mail til info@karrierenavigation.dk med dit navn og telefonnummer, samt hvilket tidspunkt på dagen det passer dig bedst at blive ringet op, så vil du uforpligtende blive kontaktet af en karrierecoach, som vil fortælle dig mere om forløbet, hvilke muligheder der er for dig, og hvad det koster. Husk at skrive, at du er medlem af JA, så du får coachingen til medlemspris.

JA's medlemmer tilbydes ligeledes individuel coaching hos Copenhagen Coaching Center copenhagencoaching.dk til særpris via medlemskabet af JA.

Kontakt JA's karrierekonsulenter, hvis du ønsker yderligere oplysninger eller at gøre brug af tilbud om coaching, på post@ja.dk.

Kontakt

Hanne Jensen
Akademisk medarbejder

Hanne_brug
Mit JA