Gå til sidens indhold

Ledig

Der er hjælp at hente hos JA, hvis du bliver ledig.

De fleste kommer ud for at være uden job i kortere eller længere tid på et tidspunkt i deres arbejdsliv - selvvalgt eller tvunget. Vi har samlet en række gode råd til dig herunder.

Er du med i en a-kasse, kan du søge om dagpenge, hvis du er blevet ledig. Læs mere om dagpenge.

Du kan hente inspiration og faktuelle oplysninger fra JA i vores ”Jobsøgningsmappe”. Rekvirer mappen på post@ja.dk, oplys venligst navn, adresse og marker mailen med ”Jobsøgningsmappe”. Endvidere er det gode råd at hente i pjecen "Sagt op. Hvad kan jeg gøre? Og hvad skal jeg gøre?" 

Er du gået i stå med din jobsøgning, eller mangler du ny inspiration? Kan du ikke finde den rigtige jobdatabase til dig som akademiker? Bliver du ikke indkaldt til samtaler på dine ansøgninger? Kontakt JAs karrierekonsulenter på post@ja.dk, som vil give dig en individuel tilbagemelding på din ansøgning og CV. Læs mere om jobsøgning her.

Er du ledig, betaler du kun ca. 30 % af et normalt kontingent til foreningen. JA er en af de få foreninger, som giver rabat. Betingelsen er, at der indsendes en underskrevet ændringsblanket til post@ja.dk.

Kontakt

Mikael Bent Hansen
Kommunikations- og karrierekonsulent

Mikael
Mit JA