Flerfaglighed

 
JA har stillet skarpt på jordbrugsakademikernes særlige kompetencer - vi taler om flerfaglighed
 
Som typisk jordbrugsakademiker har du en fin balance mellem en naturvidenskabelig basis og en både administrativ og praktisk orienteret tilgang til problemløsninger. Dét betyder, at du i højere grad end mange af dine kolleger med mere snævre uddannelser har en evne til at så løsninger på tværs af fagskel og bygge bro mellem juristen, økonomen, biologen og ingeniøren.
 
Det er dét, JA har peget på i mange år: Som jordbrugsakademikere har vi vore særlige specialer samtidig med, at vi har en markant faglig bredde. Vi har kaldt det ”dobbelt faglighed”. Det begreb har dog ikke fremkaldt de rigtige og relevante billeder hos den enkelte jordbrugsakademiker, og derfor bruger vi nu begrebet flerfaglighed.
 
Her på siden får du hjælp til at sætte ord og billeder på begrebet - uanset om du kalder det flerfaglighed eller dobbelt faglighed. Vi samler artikler, slogans, links og andre tilbud, som er relevante for dig, når du skal beskrive dine særlige kompetencer som jordbrugsakademiker - i jobsøgningen, i din jagt på de sjoveste arbejdsopgaver, eller når du vil positionere dig til en lederstilling.
 
Se dokumenter i arkivet nederst på siden.
 

 Flerfaglighed - arkiv

 Kontakt JA

Conny Hallier Jensen
Tlf.:
33212800
Sidst ændret: 02/01/2017