Gå til sidens indhold

Webinar: Fra abstrakt snak til konkret adfærd

Webinarene afholdes eksklusivt for repræsentanter i JAs repræsentantskab, JAs udvalgsmedlemmer, JAs tillidsrepræsentanter, kontaktpersoner i JAs netværksgrupper og ambassadører og studenterrepræsentanter. Deltagelse er gratis.

Webinar JA Rep Og TR MS Bill

På de to webinarer får du konkrete værktøjer til at rekruttere, fastholde og aktivere flere kolleger i JA. Med afsæt i den nyeste forskning i adfærdsvidenskab får du indsigt i, hvordan vi mennesker egentlig træffer beslutninger – og hvad det betyder for os i JA, når vi gerne vil være relevante for vores kolleger og studiekammerater. Du vil blive stillet nogle konkrete hjemmeopgaver, du skal arbejde med mellem de to webinarer.

Kom og lær, hvad adfærdsdesign er for noget
Flere og flere taler i disse år om adfærdsdesign. Både i det offentlige, i private virksomheder og i organisationerne har den nye disciplin vundet indpas som en måde at designe løsninger, produkter og services, som mennesker har lyst til at bruge. Ved hjælp af dyb indsigt menneskelige beslutningsprocesser og præferencer.

På webinarene lærer du, hvad adfærdsdesign er, og hvordan du kan bruge nogle relevante greb fra adfærdsdesign til at sætte JA på dagsordenen over for kolleger og fagfæller i arbejds- og studiesammenhænge, på netværksarrangementer, medlemsmøder og konferencer. Du bliver præsenteret for et par enkle metoder til, hvordan du kan ændre vaner og skabe relationer gennem samtale.

Der er stort potentiale i at bruge adfærdsdesign i arbejdet med at rekruttere, fastholde og aktivere medlemmer i fagforeninger. Kurset er tilrettelagt, så det understøtter arbejdet med udrulning af JAs strategi, men de metoder og værktøjer, du lærer at benytte på kurset, vil du også kunne anvende i andre sammenhænge, hvor du ønsker at påvirke en forandring til at ske.

På webinaret går vi fra abstrakt snak til konkret adfærd, vi kan starte på at gøre med det samme.

Underviser og facilitator er Christian Vedersø, der er adfærdsanalytiker i firmaet /KL.7. Christian har stor erfaring med at kombinere adfærdsdesign og organisering i fagforeninger.

Webinaret er eksklusivt for repræsentanter i JAs repræsentantskab og tillidsrepræsentanter i JA. Deltagelse er gratis.

  • Du deltager via computer, smartphone eller tablet.
  • Det er en fordel med headset
  • Du har ikke brug for webcam for at deltage i webinar
  • Du modtager i god tid før afholdelse guidelines til, hvordan du får adgang til webinaret

Hvad er et webinar?
Et webinar er et web-seminar, som foregår på nettet. Her møder du din underviser og facilitator live. På selve webinaret er der mulighed for at stille skriftlige spørgsmål til underviseren.

Kontakt

Gert Aagaard van Hauen
Chefkonsulent

gert.jpg
Mit JA