Gå til sidens indhold

TiRsdag - Stress og skam: Nye veje til at styrke arbejdsfællesskabet - Aarhus

TiRsdag for tillidsrepræsentanter/suppleanter og arbejdsmiljørepræsentanter.

COLOURBOX29159891

Nutidens arbejdsmarked gør det vanskeligere for os at opnå den anerkendelse, som vi søger i vores arbejde. Det kan føre til en farlig følelse af skam, som kan medvirke
til stress. Kom og hør forsker og forfatter Pernille Steen Pedersen fortælle om nye fælles løsninger på stressproblematikken, hvor både ledere og medarbejdere får
et ansvar.

JA inviterer i samarbejde med Ansatte Tandlægers Organisation, Dansk Magisterforening, Bibliotekarforbundet, Dansk Psykolog Forening, Konstruktørforeningen, Den Danske Dyrlægeforening og DSL til fælles morgenmøde for tillidsrepræsentanter om håndtering af stress.

TR-tirsdag giver dig inspiration, ny viden og værktøjer i koncentreret form.
Vi starter mødet med morgenkaffe + croissant. Det er gratis at deltage.

Alt for mange mennesker er hver dag sygemeldt med stress, og alt for ofte bliver stressreaktioner opdaget og hånderet for sent eller forkert, fordi arbejdspladserne er klædt dårligt på til opgaven. Vi har forskellige behov, når det kommer til at håndtere akut stress. Som TR eller AMR spiller du en vigtig rolle i at sikre trivsel på arbejdspladsen, men er du - og din ledelse - klædt ordentlig på til at gøre det rigtige?
”Slip stress ud af skammekrogen” af Pernille Steen Pedersen er baseret på hendes banebrydende forskning, og på morgenmødet vil hun fortælle om sammenhængen mellem stress og skam og introducere nye forskningsbaserede dialogværktøjer til at styrke arbejdsfællesskaberne. Værktøjerne giver dig konkrete input til at sætte fokus på forebyggelse af stressrelateret sygefravær.

Kontakt

Tina Lydeking Andersen
Kontorfuldmægtig

Tina
Mit JA