Gå til sidens indhold

Sæt ord og handling på dine kompetencer

Mini online kursus for dig, der søger nyt job og for dig som har lyst at arbejde med afklaring af dine kompetencer.

Hånd Med Tastatur

Når du søger nyt job skal både ansøgning og CV være udformet, så din markedsføring af dig selv og dine kompetencer får arbejdsgivernes opmærksomhed, og du bliver udvalgt til jobsamtalen. For at kunne udvikle et skarpt CV er det derfor vigtigt, at du kan definere og beskrive dine kompetencer.

På dette mini online kursus kigger vi helt konkret på, hvad en kompetence er og hvad forskellen er på faglige og personlige kompetencer.

Du kommer til aktivt at arbejde med at definere dine kompetencer, så du bliver i stand til at udarbejde en skarp kompetenceprofil. Vi ser også på, hvordan du overfører kompetenceprofilen til dit brutto CV.  

Når du får sat ord på dine kompetencer, finder du som regel også inspiration til nye jobmuligheder eller til at foretage eventuelle branche-/jobskift. På kurset bliver du præsenteret for nogle værktøjer og metoder til, hvordan du laver en strategi og lægger en plan for dette.

Der vil være mulighed for at netværke, og vi vil komme ind på vigtigheden af netværk i forbindelse med jobsøgning.

Online kurset består af en række indlæg, som sætter fokus på emnerne og præsenterer metoder og værktøjer, du kan arbejde med i praksis. Mellem indlæggene får du mulighed for i mindre grupper at afprøve nogle af værktøjerne og arbejde med din egen kompetenceafklaring.

Underviser på kurset er Bente Kjems Dyring, Seniorkonsulent i KMP+, House of Mentoring. Bente er tidligere HR udviklingskonsulent og Regional HR Manager i Danfoss. Bente har lang erfaring med medarbejder- og lederudvikling, rekruttering og HR-arbejde – og arbejder også med træning af mentorer og mentees.

  • Du deltager via computer, smartphone eller tablet
  • Du skal have adgang til webcam, og det er en fordel med headset
  • Du modtager ca. en uge inden kurset link til en suvey, hvor vi stiller dig nogle spørgsmål, som vi bruger til at forventningsafstemme i forhold til indholdet og som grundlag for netværksdelen.
  • Du modtager dagen før afholdelse guidelines til, hvordan du får adgang til online kurset.

Kurset er arrangeret af JA og ADO i samarbejde.

Kontakt

Anita Christensen
Kursussekretær

anita.jpg
Mit JA