Gå til sidens indhold

Generalforsamling og vinforedrag i Dansk Agronomforening

Dansk Agronomforening inviterer til generalforsamling i 2021 - afholdes online.

Anemoner

Agronomforeningen inviterer til generalforsamling 2021, der - grundet COVID-19 - også i år afholdes digitalt.

I to omgange har agronomforeningen nu aflyst agronombal og fejring af jubilarer. Til december fylder vores forening 125 år, og i den forbindelse overvejer bestyrelsen, hvordan vi kan fejre det hele på en fornøjelig og forsvarlig måde. 

Vi håber, at mange har lyst til at deltage også i den digitale generalforsamling. Bestyrelsen ønsker, at et par nye kræfter får lyst til at stille op til bestyrelsesarbejdet - vil du gerne høre lidt nærmere om dette, så kontakt JA's netværkskoordinator - se nedenfor.

Dagsordenen følger vedtægterne:

 • Valg af dirigent og referent
 • Godkendelse af dagsorden
 • Beretning om Dansk Agronomforenings virksomhed
 • Forelæggelse af det reviderede regnskab
 • Vedtægtsændringer og indkomne forslag
 • Fastsættelse af budget og kontingent
 • Valg til bestyrelsen
 • Valg til legatudvalg
 • Valg af revisor
 • Eventuelt.

Forslag, der ønske behandlet, skal være meddelt bestyrelsen senest den 21. marts 2021.

Vinsmagning

Efter generalforsamling har vi fornøjelsen at invitere dig til et spændende vinforedrag om Pinot Noir ved Ludovic Riauté

Vores foredragsholder Ludovic Riauté er opvokset i Loiredalen i Frankrig, og blev her udlært sommelier. Han har 32 års erfaring fra Frankrig, USA, Norge og Danmark, hvor han har arbejdet på førende restauranter. I 2013 overtog han sin egen vinforretning La Cave i Silkeborg og er tilknyttet Vinspecialisten.

Pinot Noir er en magisk drue, som er utrolig god til at udtrykke ”terroir”, men som stiller særlige krav til dyrkningsbetingelserne. Ludovic vil invitere os til sin hjemegn i Loiredalen og med smagning på én vin, Auvernat, Domaine des Bérioles, den vil være vores referencevin. Ud fra den vil Ludovic fortælle om andre Pinot Noir vine i Frankrig. Og endelig, hvor i verden man med succes kan dyrke Pinot Noir, og hvad der kræves og karakteriserer vinene dyrket i de forskellige verdens dele.

Hvilke vine vil du smage?

 • Du kan lave din egen vinsmagning alene med Domaine des Bérioles (referencevinen) til 150,00 kr.
 • Du kan også tage imod Ludovics forslag til 3 karakteristiske Pinot Noir. Det er Domaine des Bérioles (referencevin), Jan Harmsgat, en Pinot Noir fra Sydafrika samt Pinot Noir 11th hour fra Californien. De tre flasker koster 350,00 kr.

Du kan selvfølgelig også bare nyde foredraget med din egen Pinot Noir. 

Ønsker du vinen tilsendt (Danske Fragtmænd), skal du tilmelde dig senest torsdag den 15. april - Agronomforeningen betaler for fragten.

Jubilarer, som har 40, 50 eller 60 års jubilæum, og som er tilmeldt arrangementet modtager 1 flaske Domaine des Bérioles gratis eller kan vælge pakke med 3 fl. vin til en reduceret pris a kr. 200,00.

Hilsen
Bestyrelsen for

Dansk Agronomforening
- et netværk under JA

Kontakt

Cathrine Norup
Netværkskoordinator, chefsekretær

cathrine.jpg
Mit JA