Udflytning

​Hvilke regler gælder, hvis min arbejdsplads skal flytte?

 Content Editor ‭[1]‬

Hen over året tilbyder JA og JAs netværk en lang række faglige og fagpolitiske arrangementer. Den store vifte er tilbud er kun et klik væk. 

 JA arrangerer

Hen over året tilbyder JA og JAs netværk en lang række faglige og fagpolitiske arrangementer. Se den store vifte af tilbud.

 Er du klar over

​... at du som medlem af JA har adgang til en række fordelagtige tilbud? Du kan fx tage et billån på ekstra gode betingelser hos Lån & Spar Bank. Der er også en særlig studiekonto.

 

 Content Editor ‭[2]‬

​JA har indsendt sine krav til de kommende overenskomstforhandlinger. Læs mere om, hvad der er i spil, og find ud af, hvordan forhandlingerne foregår.

Det andet nummer af moMentum+ temamagasin i 2017 har fået titlen "Fremtidens plantebeskyttelse uden kemi".

I temamagasinet beskæftiger de ni forfattere sig med potentialer og muligheder for at reducere fremtidens kemiske plantebeskyttelse. Både biologiske, teknologiske og dyrkningsmæssige muligheder beskrives. Herudover får læseren et indblik i de politiske overvejelser i EU. 

Læs moMentum+ nr. 2 ved at klikke på iPaperet herunder.

​​
 

 JAs Nyhedsbrev

I det seneste JA Nyhedsbrev kan du bl.a. læse om JAs besøg i syv byer landet rundt, og du kan komme med JA på tur fra Nationalbanken til Svanholm.