Content Editor ‭[6]‬

​JA inviterer alle offentligt ansatte til 5 medlemsmøder (Kolding, Frederiksberg, Aarhus, Slagelse og Aalborg) om konfliktsituationen, hvor du kan blive orienteret om, hvad det kommer til at betyde for dig, hvis konflikten kommer.

 Udflytning

​Hvilke regler gælder, hvis min arbejdsplads skal flytte?

 Content Editor ‭[4]‬

​Kig i arkivet og se det debatmøde, du ikke nåede.

 Content Editor ‭[1]‬

Hen over året tilbyder JA og JAs netværk en lang række faglige og fagpolitiske arrangementer. Den store vifte er tilbud er kun et klik væk. 

 Er du klar over

​... at du som medlem af JA har adgang til en række fordelagtige tilbud? Du kan fx tage et billån på ekstra gode betingelser hos Lån & Spar Bank. Der er også en særlig studiekonto.

 

 Content Editor ‭[2]‬

​Hele det offentlige område har varslet strejke fra den 4. april efter sammenbrud af overenskomstforhandlingerne. Stat, kommuner og regioner har varslet lockout med start den 10. april.

 Content Editor ‭[5]‬

​Har du set JAs nye lønberegner?

Det første nummer af moMentum+ temamagasin i 2018 har fået titlen "Bioteknologisk innovation".

I temamagasinet sætter ni forfattere fokus på bioteknologiens forskningsbaserede fremskridt gennem de sidste ti år – og vi får et indblik i, hvordan uddannelserne er fulgt med den faglige udvikling.

Læs moMentum+ nr. 1 ved at klikke på iPaperet herunder.

 

 JAs Nyhedsbrev

I det seneste JA Nyhedsbrev kan du bl.a. læse om JAs besøg i syv byer landet rundt, og du kan komme med JA på tur fra Nationalbanken til Svanholm.