Udflytning

​Hvilke regler gælder, hvis min arbejdsplads skal flytte?

 Content Editor ‭[4]‬

​Kig i arkivet og se det debatmøde, du ikke nåede.

 Content Editor ‭[1]‬

Hen over året tilbyder JA og JAs netværk en lang række faglige og fagpolitiske arrangementer. Den store vifte er tilbud er kun et klik væk. 

 Er du klar over

​... at du som medlem af JA har adgang til en række fordelagtige tilbud? Du kan fx tage et billån på ekstra gode betingelser hos Lån & Spar Bank. Der er også en særlig studiekonto.

 

 Content Editor ‭[2]‬

Mandag den 4. juni blev det offentliggjort, at resultatet af urafstemningen på hele akademikerområder er et klart ja. Du kan læse de nye overenskomster opdelt på det statslige, det kommunale og det regionale område - et klik væk.

 Content Editor ‭[5]‬

Dyj ned i JAs nye lønstatistik for privatansatte.

Det andet nummer af Momentum+ temamagasin i 2018 har titlen "Mad nok år 2050?". Bemærk også det nye design og det nye logo.

I temamagasinet har JA bedt forfatterne om se fremad - med de jordbrugsfaglige briller på. Temamagasinet er samtidig en appetitvækker til JAs konference den 30. oktober på Christiansborg om fremtidens fødevareforsyning.

Læs Momentum+ nr. 2 ved at klikke på iPaperet herunder.


 

 

 JAs Nyhedsbrev

I det seneste JA Nyhedsbrev kan du bl.a. læse om JAs besøg i syv byer landet rundt, og du kan komme med JA på tur fra Nationalbanken til Svanholm.

Der skete en fejl under indlæsning af data fra facebook. Verificer at webpart er sat korrekt op.
Der skete en fejl under indlæsning af data fra facebook. Verificer at webpart er sat korrekt op.