Udflytning

​Hvilke regler gælder, hvis min arbejdsplads skal flytte?

 Content Editor ‭[4]‬

​Kig i arkivet og se det debatmøde, du ikke nåede.

 Content Editor ‭[1]‬

Hen over året tilbyder JA og JAs netværk en lang række faglige og fagpolitiske arrangementer. Den store vifte er tilbud er kun et klik væk. 

 Er du klar over

​... at du som medlem af JA har adgang til en række fordelagtige tilbud? Du kan fx tage et billån på ekstra gode betingelser hos Lån & Spar Bank. Der er også en særlig studiekonto.

 

 Content Editor ‭[2]‬

​En løsning for alle! Der er til aften lørdag den 28. april landet et godt resultat på det statslige område, og dermed er der aftaler på plads for samtlige offentlige ansatte i kommuner, regioner og stat.

- Målet var at lande et resultat ved forhandlingsbordet, og det lykkedes. Jeg er tilfreds med resultatet, men lige så meget med processen, siger Jess Jørgensen, formand for JAs forhandlingsudvalg.

Den elektroniske urafstemning om Ok18 er skudt i gang den 15. maj og løber frem til den 23. maj kl. 12. Resultatet offentliggøres den 4. juni.  

 Content Editor ‭[5]‬

​Har du set JAs nye lønberegner?

Det første nummer af moMentum+ temamagasin i 2018 har fået titlen "Bioteknologisk innovation".

I temamagasinet sætter ni forfattere fokus på bioteknologiens forskningsbaserede fremskridt gennem de sidste ti år – og vi får et indblik i, hvordan uddannelserne er fulgt med den faglige udvikling.

Læs moMentum+ nr. 1 ved at klikke på iPaperet herunder.

 

 JAs Nyhedsbrev

I det seneste JA Nyhedsbrev kan du bl.a. læse om JAs besøg i syv byer landet rundt, og du kan komme med JA på tur fra Nationalbanken til Svanholm.