Projektledelse

 

Tilbud om projektledelse

JA samarbejder med Promentum, som er en anerkendt udbyder af projektlederuddannelser. Det betyder, at du som medlem af JA får rabat på deltagelse i Promentums projektlederuddannelse hhv. implementeringsuddannelse.

Projektlederuddannelsen

Kursusforløbet varer i alt 12 dage + eksamensdag og 1/2 dag til feedback.

Uddannelsen giver dig et solidt kompetenceløft inden for projektledelse. Projektlederuddannelsen har fokus på at give dig værktøjerne til at skabe den ønskede effekt med dine projekter.

Efter uddannelsen vil du kunne udvikle og drive større komplekse projekter og være klædt på til at håndtere projektets interne og eksterne interessenter.

Du vil kunne forstå de særlige udfordringer, der kendetegner arbejdet med projektledelse. Og du vil kende dine egne styrker og svagheder i relation til din rolle som projektleder.

Næste kursusstart er:

  • 07. marts i Aarhus
  • 18. april i København 

Implementeringsuddannelsen

Kursusforløbet er på 4 x 2-dages moduler med 6-8 uger mellem hvert modul. Det enkelte modul følges op af en sparring med din underviser samt refleksion med 2-3 andre på uddannelsen. Der er fokus på at få omsat den nye viden til din hverdag. Du arbejder med dit eget forandringsprojekt undervejs.

Uddannelsen er for dig, der allerede er ansvarlig for større forandringsprojekter eller som netop står over for at skulle begynde, og som ønsker at videreudvikle og styrke dine personlige forandringsledelses- og implementeringskompetencer.

Næste kursusstart er:

  • 19. april i København
  • 24. maj i Aarhus 

Yderligere op lysninger hos Tina Holm, Promentum på telefon 40 40 06 05, hvor du også får oplyst din særpris som medlem. Husk at angive dit medlemskab af JA, når du tilmelder dig.

Læs mere om projektlederuddannelsen

Læs mere om implementeringsuddannelsen

 Kontakt JA

Gert Aagaard van Hauen
Tlf.:
33212800
Sidst ændret: 07-02-2018